Artikler

Regeringen indgik en bred aftale sammen med Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti om at gennemføre en større reform af det nuværende dagpengesystem.

 

Den nye reform vil påvirke systemet i stor grad, og dermed påvirke de fleste mennesker, hvis de er medlem af en A-kasse og får brug for systemet. De væsentlige ændringer kan du læse om i linket eller ved at besøge FTFa’s hjemmeside

 

Se hele artiklen

Den 20. juni 2017 indgik regeringens og DF en aftale der påvirker pensionsområdet. Titlen på aftalen var - ”flere år på arbejdsmarkedet”. Aftalen ligger tæt op af regeringens tilbagetrækningsudspil. Aftalen skal forsøge at tage hånd om dels det at få folk til at blive længere på arbejdsmarkedet, dels søge at løse samspilsproblemet på pensionsområdet kort og godt søge at skabe incitamenter og bedre rammer for opsparing til pensionen.

Se hele artiklen

Ved hjælp fra Mercuri Urval har vi nu fundet den person, der skal indgå i vores faglige team i vores sekretariat. Vi har haft mange kandidater inde, men både i test og ved de individuelle samtaler var der enighed om at pege på Turid Leirvoll.

Se hele artiklen

Vorres faglige system i det offentlige er under pres, idet arbejdsgiveren ikke udviser vilje til at indgå i et partssystem, hvor man lytter til hinanden. Man vil ensidigt bestemme og udviser ikke respekt for det faglige system. Et system der berømmes rundt i verdenen, og som nu af OECD efterlyses som ventil for de store uligheder der opstår som følge af den måde samfundene pt. udvikler sig.

Se hele artiklen

Hvad står der i din kalender den 14. juni eller den 26 juni?

Se hele artiklen

At forhandle er en kunst og det kan man aldrig blive for god til – ”tænk at blive så dygtig, at man kan forbedre sine generelle arbejds- og lønvilkår”!

Se hele artiklen

Hvem vil ikke gerne være den bedste chefforhandler i livet!

TAT afvikler to kurser i forhandling i juni - i Århus den 26. juni og i København den 14. juni 2017.

Se hele artiklen

Mange tjenestemænd har længe siddet sikkert i jobsadlen. Nu oplever FTFa, at flere vil vide, hvordan a-kassen kan få dem godt videre i arbejdslivet, hvis de ikke vil flytte med jobbet til en anden landsdel.

Se hele artiklen

Vi afviklede tillidsmandsmøde den 27. april. Temaet for dagen var også opstart af arbejdet med klargøring af TAT’s krav til de kommende aftaleforhandlinger – OK18.

Se hele artiklen

Husk tillidsmands-/medlemsmøde den 27. april i mødelokale Nordpolen i Snorresgade 15 7. sal, 2300 København S, sidste svar frist for tilmelding er fredag den 21. april 2017 kl. 12.00.

Se hele artiklen

Husk tillidsmands-/medlemsmøde den 27. april i mødelokale Nordpolen i Snorresgade 15 7. sal, 2300 København S, sidste svar frist for tilmelding er fredag den 21. april 2017 kl. 12.00.

Se hele artiklen

Nu er vi forbi 1. april så der er ingen tvivl TAT afholder tillidsmands- og medlems arrangement den 27. april - tillidsmændene hele dagen og medlemmerne fra kl 1300.

Se hele artiklen

Kære alle tillidsmænd og medlemmer.

Hovedbestyrelsen har i år besluttet, at tillidsmandsmødet deles i to dele – formiddag (fra kl 08.30 – kl 12.15) for tillidsmændene og om eftermiddagen (fra kl. 13.00 til kl. 18.00) åbnes arrangementet op for de medlemmer, der har lyst til at deltage.

Se hele artiklen

Tilfredshedsundersøgelse

TATgennemfører i samarbejde med CO10 og PFA en tilfredshedsundersøgelse i maj 2017. Målet er at tage temperaturen på medlemmernes tilfredshed med at være kunde i PFA i forhold til fx rådgivning, digitale løsninger og informationer om pensionsordningen.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at stille nogle spørgsmål om eksempelvis, hvornår du gerne vil gå på pension, og hvordan du planlægger din fremtidige økonomi. Det skal give os et overblik over vores medlemmers forventningerne til den 3. alder.

Det tager kun 5 minutter

Vi opfordrer dig derfor til at deltage...

Se hele artiklen

Voldgiftsretten har netop afgjort, at DR ikke må afskaffe den betalte pause uden forhandlinger om overenskomsten. Den kan derfor ikke opsiges uden forhandling. Dermed er en langvarig voldgiftssag om retten til spisepausen blevet afgjort.

Se hele artiklen

Den faglige verden blæser til kamp, mod Moderniseringsstyrelsens ensidige fortolkning og afmontering af den danske model. Der skal kæmpes for respekt for partssystemet, hvor de faglige organisationer spiller en aktiv rolle.

Se hele artiklen

Nu nærmer tiden sig for de kommende aftale forhandlinger på statens område, på det private er de i gang. I den forbindelse er der i vores hovedorganisation – FTF et stærkt samarbejde med LO.

Se hele artiklen

På tv kunne man se gæsterne til dronningens nytårskur møde frem i flotte dragter, men hvorfor er det kun ”Tordenskjolds soldater”, der bydes til nytårskur? Det er et meget relevant spørgsmål, men i stedet for at tænke meget over det, så lad os gøre noget ved det!

Se hele artiklen

Man skal ikke have gået mange år i skole for at forstå, at det nye sorte i staten er decentralisering.

Se hele artiklen

”Målet er fuldt!” Sådan udtrykte Louis Pio det i 1872, hvilket var optakten til kampen for dannelse af den danske model. S

Se hele artiklen