Artikler

Har du nogen i familien, som du gerne vil passe særlig godt på, fx dine forældre?

Se hele artiklen

”Ikke fyringsgrund at blive væk fra sygesamtale”

Se hele artiklen

Indledningsvis så gav fejlen i opgørelse af reguleringsordningen en mindre reduktion i lønnen så den udgør 0,09 %.

Se hele artiklen

Hvordan ser det ud med mit ferie regnskab? Her midt i covid-19, er der sikkert mange der ser frem til forår, sol og sommer. Men hvordan er det nu med feriefrihed efter de nye regler?

Se hele artiklen

Opfølgning på reguleringsordningen:

Se hele artiklen

Der er snart valg til TryghedsGruppens Repræsentantskab i Region Sjælland. Valget afvikles fra den 25. januar til den 12. februar 2021.

Se hele artiklen

Den negative lønregulering den 1. februar 2021 forventes at blive mindre end først meldt ud.

Se hele artiklen

COVID 19 har rejst en lang række spørgsmål i forhold til din arbejdsgiver og dine rettigheder ved test, vaccinering, oplysningspligt etc.

Se hele artiklen

TAT ønsker alle medlemmer et godt nytår 2021

Se hele artiklen

Det er ikke tit det sker, men som jeg skrev om i sidste nyhedsbrev inden jul, vil den reguleringsordning der skal sikre sammenhængen mellem lønudvikling i privat og offentlig sektor, kunne føre til at aftaleperiodens (2018-2021) sidste udmøntning pr. 1. februar udløser en negativ regulering.

Se hele artiklen

Det har på alle måder været et mærkeligt år, hvor samfundet i perioder har været lukket ned, og hvor vi alle har levet under vilkår, man skal langt tilbage i historien for at finde noget der minder om det vi er udsat for.
De åbne samfund med stor frihed og mobilitet har pludselig fået en anden fjende end det der nogen steder ligger indlejret i de politiske systemer. Vi har alle fået en kraftig læring af denne pandemi, om hvor sårbare vi er og hvor hurtigt der kan blive vendt op og ned på den måde vi lever, er sammen og arbejder på. Det kommer helt sikkert til at ligge dybt i os, også efter vi...

Se hele artiklen

Deltag i TJM forsikrings julekalender og vind gode præmier.

Se hele artiklen

Vores forsikringsselskab TJM Forsikring har lanceret en god nyhed til dig, der kører bil. For kun 79 kr. pr. måned kan du få bilvask, dækhotel, hjulskifte og sæsontjek. Læs hele nyheden her:

Se hele artiklen

Knap er sommeren forbi før en ny årstid melder sig. Sådan har det været altid, men det nye er at den følges med en Coronavirus og en kraftig opblussen af pandemien.

Se hele artiklen

Vi arbejder altid på at give jer de bedste fordele og medlemstilbud. Vores samarbejdspartner TJM Forsikring har netop vundet Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk, som placerer TJM’s ulykkesforsikringen på en fornem 1. plads. Det er en billig pris og en meget bred og fornuftig dækning, der adskiller TJM Forsikring fra de andre i feltet.

Se hele artiklen

Som medlem kan du få et meget attraktivt Grønt billån hos Lån & Spar. Fordelene er mange ved at skifte til en Plug-in eller Elbil. Blandt andet en meget lav variabel rente på bare 1,95 %. Det er 1 % lavere end Lån & Spars nuværende billån. Som medlem kan du også nøjes med 10 % i udbetaling på det grønne billån. En udbetaling, der er meget lavere end på andre billån, hvor du minimum skal lægge 20 %. Fordi det grønne billån er så attraktivt, er det et krav, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar for at få det.

 

Se alle betingelser og beregn dit lån her:...

Se hele artiklen

Er du nedslidt og når du snart pensionsalderen.

Se hele artiklen

Covid-19 kan i nogle tilfælde anerkendes som arbejdsskade, så har du mistanke om, at du er blevet smittet i forbindelse med dit arbejde, anbefaler vi, at du anmelder det som arbejds-skade.

Se hele artiklen

Sommerferien er ved at være overstået og hverdagen vendt tilbage. Corona-virus spøger fortsat og kontakttallene bølger op og ned og nu desværre mest op.

 

Se hele artiklen

Tid til aftalekrav – Hvad mener TAT’s medlemmer?

 

Medlemmer og tillidsfolk skal nu op på tæerne og få samlet ideer og aftalekrav til den kommende OK21.

Se hele artiklen