Artikler

Det har på alle måder været et mærkeligt år, hvor samfundet i perioder har været lukket ned, og hvor vi alle har levet under vilkår, man skal langt tilbage i historien for at finde noget der minder om det vi er udsat for.
De åbne samfund med stor frihed og mobilitet har pludselig fået en anden fjende end det der nogen steder ligger indlejret i de politiske systemer. Vi har alle fået en kraftig læring af denne pandemi, om hvor sårbare vi er og hvor hurtigt der kan blive vendt op og ned på den måde vi lever, er sammen og arbejder på. Det kommer helt sikkert til at ligge dybt i os, også efter vi...

Se hele artiklen

Deltag i TJM forsikrings julekalender og vind gode præmier.

Se hele artiklen

Vores forsikringsselskab TJM Forsikring har lanceret en god nyhed til dig, der kører bil. For kun 79 kr. pr. måned kan du få bilvask, dækhotel, hjulskifte og sæsontjek. Læs hele nyheden her:

Se hele artiklen

Knap er sommeren forbi før en ny årstid melder sig. Sådan har det været altid, men det nye er at den følges med en Coronavirus og en kraftig opblussen af pandemien.

Se hele artiklen

Vi arbejder altid på at give jer de bedste fordele og medlemstilbud. Vores samarbejdspartner TJM Forsikring har netop vundet Bedst i test fra Forbrugerrådet Tænk, som placerer TJM’s ulykkesforsikringen på en fornem 1. plads. Det er en billig pris og en meget bred og fornuftig dækning, der adskiller TJM Forsikring fra de andre i feltet.

Se hele artiklen

Som medlem kan du få et meget attraktivt Grønt billån hos Lån & Spar. Fordelene er mange ved at skifte til en Plug-in eller Elbil. Blandt andet en meget lav variabel rente på bare 1,95 %. Det er 1 % lavere end Lån & Spars nuværende billån. Som medlem kan du også nøjes med 10 % i udbetaling på det grønne billån. En udbetaling, der er meget lavere end på andre billån, hvor du minimum skal lægge 20 %. Fordi det grønne billån er så attraktivt, er det et krav, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar for at få det.

 

Se alle betingelser og beregn dit lån her:...

Se hele artiklen

Er du nedslidt og når du snart pensionsalderen.

Se hele artiklen

Covid-19 kan i nogle tilfælde anerkendes som arbejdsskade, så har du mistanke om, at du er blevet smittet i forbindelse med dit arbejde, anbefaler vi, at du anmelder det som arbejds-skade.

Se hele artiklen

Sommerferien er ved at være overstået og hverdagen vendt tilbage. Corona-virus spøger fortsat og kontakttallene bølger op og ned og nu desværre mest op.

 

Se hele artiklen

Tid til aftalekrav – Hvad mener TAT’s medlemmer?

 

Medlemmer og tillidsfolk skal nu op på tæerne og få samlet ideer og aftalekrav til den kommende OK21.

Se hele artiklen

Hvad med feriepengene og feriegodtgørelsen hvis disse kan udbetales.

Se hele artiklen

TAT skal nu igang med OK21 processen.

Se hele artiklen

Vi har i de sidste 3 måneder levet et liv præget af den nødretstilstand landet har været i. Nu åbner vi op igen og bevæger os hen mod såkaldte normale tilstande. Men bliver det helt som i gamle dage?

Se hele artiklen

Opblødning i EU's finanspolitik og medarbejdernes nationale bidrag i denne krise tid.

Se hele artiklen

Så går vi ind i en ny periode, hvor mange skal arbejde hjemme, og hvor samfundet er gået på vågeblus, det gælder nu frem til 2. påskedag.

Se hele artiklen

De fleste af TAT’s medlemmer vil i dag og i morgen blive ’sendt hjem’ – mange med mulighed for hjemmearbejde.

Se hele artiklen

Det er ikke bare stenbideren der er kommet tidligt frem i vores kystnære farvande og varsler forår. Nu er der også forår på overenskomstområdet på det private område. 

 

Der er netop indgået aftale for en del af det private overenskomstområde, der rummer en række forbedringer og tanker, der helt sikkert vil smitte af på de forhandlinger, vi i staten står overfor.

Se hele artiklen

Juleqiuzen var i 2019 en fortælling fra julemandens julestyrelse.

Se hele artiklen

I EU arbejdes der med at sikre mindsteløn i hele EU. Det kan jo virke meget sympatisk, især når man ser de løn forhold der er flere steder i EU. Men i vores verden, har vi netop udviklet et arbejdsmarked, hvor der via et fagligt system med to parter er indført ordnede forhold og overenskomstdækning på en meget stor del af arbejdsmarked.

Se hele artiklen

Book din feriebolig nu, få glæde af TAT's dejlige feriehuse i Spanien og Ebeltoft.

Se hele artiklen