Artikler

Så er det blevet den tid på året, hvor TJM Forsikrings store julekalender tilbyder sjov og spænding helt frem til juleaften.

Se hele artiklen

Forbrugerrådet Tænk har testet forsikringspakker til en typisk husstand, og her tilbyder TJM Forsikring de billigste priser og bedste vilkår. Derfor vinder TJM Forsikring Bedst i test på en pakke med bil-, hus-, indbo- og ulykkesforsikring

Se hele artiklen

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Se hele artiklen

❤Pas godt på dine børn

Se hele artiklen

Covid-19 pandemien har for alvor rykket ved vores opfattelse af, hvad et arbejdsliv er – altså hvordan, hvor og hvornår vi passer vores arbejde og løser vores opgaver.

Se hele artiklen

Vores samarbejdspartner TJM Forsikring tilbyder alle medlemmer af TAT nogle af markedets bedste og billigste forsikringer. Derudover engagerer selskabet sig i sociale og meningsfulde projekter.

Se hele artiklen

TAT's samarbejdspartner på forsikring, TJM Forsikring, leverer én af markedets bedste og billigste forsikringer af elbiler, og det har de nu Forbrugerrådet Tænks anerkendelse af med tildelingen af Bedst i test på forsikring af elbiler.

Se hele artiklen

Som led i udvikling af de statslige arbejdspladser, er der ved aftaleforhandlingerne fundet midler til at videreføre partsprojektet fra forhandlingerne i 2018 om ”frivillige lederuddannelse i psykisk arbejdsarbejdsmiljø”. Hvis du er leder skal TAT herfor opfordrer jer til at deltage i dette kursus.

 

Vi får kun dette emne ind under huden ved at dygtiggøre os og derved skabe bevidsthed om dette element i den daglige ledelse.

 

Se hele artiklen

Efter et veloverstået delegeretmøde i Svendborg med mange spændende oplæg og ikke mindst aktiv deltagelse fra de mange fremmødte delegerede, skal vi nu have arbejdstøjet på og i gang med det faglige og organisatoriske arbejde. Men først er der lige en sommerferie, der velfortjent skal bruges til at samle kræfter og energi.

Se hele artiklen

Bemærk de særlige regler for

"En lønmodtager kan som udgangspunkt ikke få udbetalt feriepengene for den ferie, som ikke blev afholdt i det forkortede ferieår, og som derfor er videreført til næste ferieafholdelsesperiode, uden at ferien holdes."

 

Se hele artiklen

Arbejdstilsynets arbejde med arbejdsmiljøaftalen, der skal øge fokus på sunde og gode arbejdspladser. Dette arbejde får stor betydning for aftaleresultatets partsprojekt om fremtidens arbejdspladser, hvor læringen fra Arbejdstilsynets fokus og de uddelte påbud skal indgå i vores arbejde.

Se hele artiklen

Som medlem af TAT har du mulighed for at være med, når PFA sætter klima, bæredygtighed og samfundsansvar til debat på dette spændende webinar, hvor vi har inviteret debattør og forfatter Vincent F. Hendricks på besøg. Han tager os med i kampen om kloden og ser nærmere på vigtigheden i forenet social ansvarlighed.

Se hele artiklen

TAT medlemmerne er aktive i kompetenceudviklingen.

Se hele artiklen

Som medlem hos TAT kan du deltage i en række gratis PFA webinarer, hvor du får viden og indsigt om mulighederne i din pensionsordning, samt PFA’s generelle anbefalinger. Det kan klæde dig bedre på til at træffe dine egne valg, så du kan få tilpasset din ordning til dine ønsker og behov.

Se hele artiklen

En lille forårshilsen fra vores låneforening. I anledning af at vi er på vej mod lysere tider og et mere åbent samfund igen, er det besluttet at nedsætte renten fra 5,6% til 5,25% fra 1. april 2021. Bedre bliver det næsten ikke.

 

Se hele artiklen

Har du nogen i familien, som du gerne vil passe særlig godt på, fx dine forældre?

Se hele artiklen

”Ikke fyringsgrund at blive væk fra sygesamtale”

Se hele artiklen

Indledningsvis så gav fejlen i opgørelse af reguleringsordningen en mindre reduktion i lønnen så den udgør 0,09 %.

Se hele artiklen

Hvordan ser det ud med mit ferie regnskab? Her midt i covid-19, er der sikkert mange der ser frem til forår, sol og sommer. Men hvordan er det nu med feriefrihed efter de nye regler?

Se hele artiklen

Opfølgning på reguleringsordningen:

Se hele artiklen