Kompetence fonden - Bliv klar til at søge

 

Fondspuljerne åbner igen 6. juni 2023. 

Få hurtigt overblik over ansøgningsprocessen herhttps://kompetenceudvikling.dk/

 

 

Artikler

Kender du følelsen? Alle har travlt med at snakke om realkredit og om at komme med på vognen i tide, mens du tænker: Jamen, hvad er det nu for en vogn - og hvorfor lige nu? Dette webinar giver svar på, hvornår og hvorfor du skal være særligt opmærksom på dine realkreditlån. Kig med og slip for at bekymre dig uden grund. Om lidt er det dig, der ved besked.

Se hele artiklen

Hermed en ny dagsorden på vegne af formanden

Se hele artiklen

NY RENTESATS PRIMO 2023!

Se hele artiklen

Så er 2023 lige rundt om hjørnet, og lån & spar har lavet flere interessante webinars, som I allerede nu kan tilmelde jer.

Se hele artiklen

1. januar 2023 træder der nye forsikringsbetingelser i kraft. De nye for­sikrings­betingelser indeholder primært forbedringer og præciseringer, men der er også enkelte skærpelser.

Se hele artiklen

TAT ser mod nye tider, en mulig fusion med DTS er under udarbejdelse og det faglige arbejde prioriteres.

Både fusionsmøder og kongres i FH har været på programmet.

Se hele artiklen

Efter sommerferien er der nu for alvor gang i arbejdet for foreningens fremtid som faglig forening i samarbejde med Dansk, Told og Skatteforbund (DTS).

Se hele artiklen

Vejret har i juni været meget blandet, men da solen kom igennem skydækket, blev det virkelig sommer. Feriedrømme står for at skulle indfries uden de store restriktioner, vi oplevede for bare et år siden, dette selv om covid-virus stadigvæk spøger.

Se hele artiklen

 

Vi har sænket prisen på FTFa Lønsikring fra den 1. april 2022. Præmien er blevet sat ned til være 3,9 % af den forsikringsydelse, som medlemmet har valgt. Tidligere var præmien på 4,5 % af forsikringsydelsen.

Det betyder, at et medlem, der har forsikret sig for 10.000 kr./md., skal betale 395 kr. pr. måned i stedet for 455 kr. pr. måned.

Samtidig har vi ændret forsikringsdækningen med nye forsikringsbetingelser, som også er gældende fra den 1. april 2022. De vigtigste ændringer er, at:

- Medlemmet kan få overført sin anciennitet til FTFa lønsikring, hvis forsikringen løber i direkte...

Se hele artiklen

 

Låneforeningen nedsætter renten til historiske lave 4,5% pr. 1. april. Det er den 3. rentenedsættelse på et år.

Det er altså Danmarks billigste forbrugsrente vi udlåner til og husk altid uden yderligere omkostninger.

 

Se hele artiklen

Få gode tips og inspiration til, hvordan de bedst kan planlægge og optimere jeres pensionsøkonomi.

Se hele artiklen

Det er nu over to uger siden, at Rusland gjorde alvor af sine trusler om en militærinvasion i Ukraine. Den tilspidsede situation har rystet hele verden og skabt røre på de finansielle markeder. Det kan påvirke økonomi, opsparing & investeringer – og dermed også din pension. 

Se hele artiklen

Prøv TJM Forsikrings rejsequiz

 

Har du rejseplaner i den nærmeste fremtid, eller er du i tvivl på grund af corona, så er det godt at få styr på det, før du booker din næste rejse.

 

Vores samarbejdspartner TJM Forsikring har lavet en lille rejsequiz, hvor du kan blive klogere på, hvad deres rejseforsikring kan tilbyde dig og din familie.

 

Se hele artiklen

I PFA har vi lang erfaring med at hjælpe folk, der står midt i en krise, og derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at støtte jer i en utryg situation.

 

Se hele artiklen

Med den seneste udvikling i Ukraine forventes op mod 20.000 ukrainske flygtninge at søge mod Danmark. Vi ved, at en del danskere allerede huser flygtninge privat, og det går du måske også med en tanke om at gøre. Det vil TJM forsikring gerne bakke op om, og derfor har de valgt at udvide dækningen på din indboforsikring.

Se hele artiklen

Forbrugerrådet TÆNK har igen kåret vores forsikringspartner TJM Forsikring som Bedst i test. Denne gang er det TJM’s indboforsikring, der fremhæves som den billigste i testen og samtidig med en god dækning. Fornyelig fik TJM Forsikring også tildelt pladsen som Bedst i test for sin samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover vandt TJM Forsikrings elbil-forsikring Bedst i test i efteråret.

Se hele artiklen

Lån & Spar har planlagt både faglige og underholdende online events i 2022 som kan være af interesse for TAT's medlemmer.

Se hele artiklen

2022 begynder så småt at banke på døren. Hos os, i Kompetencesekretariatet, betyder det, at vi gør klar til et nyt år med en masse spændende indsatser, som du kan få gavn af på din statslige arbejdsplads

Se hele artiklen

Den 24. februar 2022 afholder PFA webinar om investering, hvor du kan blive klogere på hvordan din opsparing i PFA skal investeres

Se hele artiklen