Formanden skriver

TAT ser mod nye tider, en mulig fusion med DTS er under udarbejdelse og det faglige arbejde prioriteres.

 

Både fusionsmøder og kongres i FH har været på programmet.

Se hele artiklen

Seneste nyheder fra TAT

 

Efter sommerferien er der nu for alvor gang i arbejdet for foreningens fremtid som faglig forening i samarbejde med Dansk, Told og Skatteforbund (DTS).

 

Se hele artiklen

Vejret har i juni været meget blandet, men da solen kom igennem skydækket, blev det virkelig sommer. Feriedrømme står for at skulle indfries uden de store restriktioner, vi oplevede for bare et år siden, dette selv om covid-virus stadigvæk spøger.

Se hele artiklen

Arbejdstilsynets arbejde med arbejdsmiljøaftalen, der skal øge fokus på sunde og gode arbejdspladser. Dette arbejde får stor betydning for aftaleresultatets partsprojekt om fremtidens arbejdspladser, hvor læringen fra Arbejdstilsynets fokus og de uddelte påbud skal indgå i vores arbejde.

Se hele artiklen

TAT medlemmerne er aktive i kompetenceudviklingen.

Se hele artiklen

Nyt fra TAT’s samarbejdspartnere

Så er 2023 lige rundt om hjørnet, og lån & spar har lavet flere interessante webinars, som I allerede nu kan tilmelde jer.

Se hele artiklen

1. januar 2023 træder der nye forsikringsbetingelser i kraft. De nye for­sikrings­betingelser indeholder primært forbedringer og præciseringer, men der er også enkelte skærpelser.

Se hele artiklen

Vi er stolte over, at vi samarbejder med Børns Vilkår om, at ingen børn i Danmark skal svigtes. Åbn låger i vores julekalender helt frem til den 24. december, så støtter vi ForældreTelefonen lidt mere for hver præmie, du vinder.

Se hele artiklen

Lizettes blog

Vi skal ændre vores syn på arbejde og alder

Vi skal ændre vores kultur, så vi bedst muligt sikrer, at flere seniorer har lyst til og mulighed for at blive længere tid på arbejdsmarkedet.

Se hele artiklen

Reformer skal løfte, ikke skabe ulighed

En ny regering skal være ambitiøs med reformer. Ikke de gammeldags, som gør mennesker fattigere ved at skære i ydelser, men med intelligente reformer, ...

Se hele artiklen

Glem nedskæringsreformer – Nu handler det om uddannelse!

Vi får ikke flere håndværkere, pædagoger, sygeplejersker eller sosu’er ved at gøre folk fattigere. Det gør vi derimod ved at investere i uddannelse og ...

Se hele artiklen

Støt lærlingeoprøret! Mangel på kompetencer koster milliarder!

Det vil koste samfundet et svimlende milliardbeløb over de næste år, hvis vi ikke sikrer, at arbejdsstyrken har de kompetencer, der er brug for.

Se hele artiklen

FH: Her er vores ønsker til en kommende regering

Èn af de vigtigste opgaver for en kommende regering bliver at sikre faglærte til den grønne omstilling og flere medarbejdere, der kan tage sig af det ...

Se hele artiklen

Tweets fra Bente Sogenfrey

Nyheder fra FH

Ministre ikke enige om politik for platformsarbejde

De seneste to dage har medlemsstaternes ministre for beskæftigelse, socialpolitik, sundhed og forbrugerpolitik mødtes til det såkaldte EPSCO-møde.

Se hele artiklen

Velkommen til ny generalsekretær i den europæiske fagbevægelse

FH byder ny generalsekretær i ETUC vekommen og glæder os til samarbejdet

Se hele artiklen

Styrkelse af rollen og beføjelser for ligestilling i Europa

Tidligere på ugen fremlagde Kommissionen forslag til direktiver om bindende standarder for ligebehandlingsorganer. Der er tale om to parallelle ...

Se hele artiklen

642.000 personer over 30 år har ingen uddannelse

Selvom mange i Danmark får en uddannelse, er der stadig 642.000 personer mellem 30 og 65 år, der ikke har en uddannelse. Og hver tredje i denne gruppe ...

Se hele artiklen

Fagbevægelsen: Potentialet i ufaglærte er enormt

Der er 642.000 personer uden uddannelse i Danmark. Hvis vi investerer i dem, kan vi sagtens skaffe de ekstra hænder, arbejdsgiverne efterlyser.

Se hele artiklen